Vitafakta Health Clinic starter året med et med et ”Giv dine celler et godt miljø”-program, hvor velsmagende basedannende kost, opbyggende og nærende juicer, infrarød sauna, vibrationstræner og efterfølgende massage booster din sundhed. Kom forbi klinikken og få dit individuelle sundhedsprogram.

Jeg har i den grad nydt min orlov i de seneste måneder og har haft den fornøjelse at afholde foredrag, workshops og to retreats på den gamle rustikke mølle i nærheden af Mijas. Derudover har jeg fulgt patienter, som allerede var i forløb. Jeg er fortsat i gang med mere forskning og udvikling af sundhed og forskellige tiltag og vil derfor lægge blidt ud i 2018 i det første kvartal.

Det er ingen hemmelighed at navnet på klinikken afspejler min tilgang til sygdom og sundhed. Mit hjerte banker for selvhelbredelse og forebyggelse. Det betyder derfor, at jeg langsomt men sikkert drejer mit fokus mere og mere i retning af livsstil, forebyggelse og sammenhængen mellem kost, krop og sind, dvs. mere undervisning. Dette i form af lægelige sundhedskonsultationer og forløb, foredrag om sundhed, workshops og retreats – rejsende i sundhed med udgangspunkt i Spanien.

Jeg fortsætter i klinikken med de faste patienter og forløb. Hidtil har jeg været tilknyttet forskellige forsikringsselskaber som alment praktiserende læge, og denne del afvikler jeg i løbet af foråret 2018, idet mit fokus flytter sig fra akutmedicinen til livsstils/sundheds-medicin og undervisning.

Der er planlagt foredrag og workshops i februar. Jeg afholder retreats i april, maj og juni, og jeg glæder mig. Hold øje med vores nyhedsbrev – meld til på www.vitafakta.es

Lav et dejligt og livgivende nytår!
Pernille Knudtzon
Vitafakta Health Clinic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit